Om Fnatbehandling – Forfatterens Historie og Erfaring

I foråret 2016 blev jeg smittet af fnat.  Herefter gik der ca. 10 måneder førend jeg blev fnatfri igen. I starten af forløbet smittede jeg min gode kammerat blot igennem et håndtryk – endda efter behandling med Nix Creme. Både jeg og min ven delte et meget frusterende forløb, der involverede mange længebesøg, hudlæge besøg og til sidst en specialisteret dermatologisk afdeling førend lidelsen ophørte.

Mine Første Tegn På Fnat

I starten af mit fnat forløb, fik jeg en begyndende kløe især på mine underame,  armhuler og omkring navlen – dog kan fnat symptomer involvere kløe mange andre steder. Det var dog her, det især i starten var udtalt.
Herudover forekom kløen også mere og mere intens om natten – hvor jeg ofte vågnede med en meget frustrerende kløe.

I løbet af den første uge med disse symptomer, var jeg ikke sikker på, hvad dette var. Jeg var i tvivl om det kunne være allergiske reaktioner, bedbugs og til sidst fnat. Jeg blev selv ret hurtigt sikker på, at det var fnat.
Jeg tog kontakt til min læge, som efter gentagende besøg i samme uge, insisterede på, at det var høfeber –da han ingen fnatgange kunne se – eller andre fysiske symptomer. Modvilligt tog jeg imod hans recept på noget medicin indeholdende antihistaminer. Dette havde begrænset effekt, men kløen fortsatte og tog til om natten.
Herefter indså lægen også, at jeg måtte lide af fnat.

Min Første Behandling Med Nix Creme

Efter fnat diagnosen, påbegyndte et forløb med behandling af NIX creme af både mig og min samlever  og rengøring. Dette var desværre et forløb som gik i langdrag. Efter indledende behandlinger og metodisk rengøring, karantæne af tøj, møbler og des lige, kunne jeg efter en måned stadig konstatere kløe og ligeså udslæt.
I den forbindelse opstod tvivl om dette var reaktioner mod den gentagende brug af NIX creme.  Eller om det var fortsatte allergiske reaktioner mod fnat, selvom jeg var fnatfri. Eller om det slutteligt betød, at jeg stadig havde fnat og behandlingen ikke havde virket. Jeg gik igen til læge og fik en henvisning til en hudlæge, som mente at jeg havde haft fnat, i det de kunne se tidligere gange – men da hun ikke kunne finde mider, eller spor af aktive mider, mente hun ikke, at jeg havde fnat længere. Jeg selv blev dog mere og mere overbevist om, at jeg stadig havde fnat.

Min Første Behandling Med Nix Creme

I tvivl om jeg havde behandlet forkert med NIX creme, eller fået gensmitte, foretog jeg nu en ny behandling med NIX Creme, og vare denne gang endnu mere omhyggelig med rengøring, afspritning, karantæne, plast overdækning af møbler mv.
En måneds tid gik igen, og jeg havde stadig fnat.
Herefter foretog jeg ny behandling med NIX creme – hvor jeg i samme periode boede på hotel og derved ikke havde mulighed for gensmitte fra mit eget miljø. Ej heller her blev jeg fnatfri. Jeg var ved hudlægen et par uger efter, og hun konstaterede her aktive fnat mider. Herefter gav hun mig en henvisning til dermatologisk klinik.

Kontakt Til Dermatologisk Klinik - Behandling Med Ivermectin, NIX Creme og Svovl Sæbe

Ved den dermatologiske klinik, udskrev de mig en recept på Ivermectin. Herefter fuldførte jeg sidste behandlingsrunde med NIX creme, hvor jeg også bruge svovl sæbe.  Efter ca. 4 uger, var jeg mere og mere sikker. Kløe var meget aftagende.  Især den natlige kløe var væk. Min ven, som jeg indledningsvist i forløbet smittede ved et håndtryk, blev ligeså henvist til samme klinik og fik udskrevet ivermectin førend han også blev fnatfri.

 

Afslutning på Fnatforløb

Med behandling fra både Ivermection, NIX creme og Svovl sæbe, opnåede jeg en meget bred behandlingseffekt. Hvor jeg især er af den overbevisning, at det var Ivermectin, som skulle til i mit tilfælde.

Jeg endte med, at bruge rigtig mange NIX cremer, som kostede flere tusinde kroner. Herudover havde jeg efterfølgende en mere sart hud efter de mange behandlinger, som heldigvis er aftaget igen.
Hvorfor jeg ikke blev fnatfri af disse behandlinger, ved jeg tilstadighed ikke. Jeg kan havde foretaget behandlingsfejl, og have haft nogle få hudområder, som ikke var tilstrækkeligt dækket af NIX creme. Omend dette synes usandsynligt, taget de mange behandlinger i betragtning.

Jeg håber dels med min historie, samt det information der samles på siden, at jeg kan give dig som bruger, et bedre udgangspunkt med din egen fnatbehandling.

 

Forbehold Ved brug af Fnatbehandling.dk

Vigtigt at understrege er, at information og oplysninger givet herpå fnatbehandling.dk, ikke kan ligestilles med professionel rådgivning eller behandling af læger eller anden faglige enheder.
Siden søger, at dele tilgængelig information, erfaringer og indsigter du som bruger kan medtage, dog med det forbehold, at forfatteren som afsender ikke er læge, ej heller har forfatteren faglighed og myndighed indenfor lægevidenskaben. Du opfordres derfor til, at søge professionel og faglig hjælp, til at rådføre dig omkring fordele og bivirkninger ved de respektive behandlingsmetoder.
Du skal som bruger vide, at Fnatbehandling.dk ikke kan drages til ansvar hverken direkte eller inddrekte for nogen skade, handling, personligt tab eller anden konsekvens , som direkte eller indirekte måtte forekomme som følge af brug af informationerne på fnatbehandling.dk.

 

Sponsorerede Links

Fnatbehandling.dk er for alle brugere gratis, at bruge. Siden finanseres igennem sponsorerede links.
Dvs. hvis du bruger nogle af de udgående links til produkter herfra siden, vil dette bidrage til finanseringen af siden. De udgående links omhandler behandling af Fnat og er derfor aktuel for dig som bruger.
Herudover er det sidens intention, at give dig som bruger et prisoverblik og finde de mest prisvenlige sider, hvorfra du kan få dine produkter.
 

 

Her tænker du på “Om Fnatbehandling.dk”

  1. Hej.
    Jeg er i behandling lige nu. Jeg tager scatol pillerne. Skal tage dosis nr 2 på tirsdag. Er det normalt at få nye sår imellem de to behandlinger? Kløen er her også forsat, men det kan jo forsætte længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.